Nyheter

Res med Estilo faixa till Salvador da Bahía!

Den 7-18 januari 2019 anordnar Estilo faixa sin årliga workshop i Salvador, Bahía, Brasilien! Det är två veckor fullspäckade med dans, sol och strand! Vi dansar måndag till fredag med olika brasilianska professionella lärare och dansare. Under våra workshops dansar vi mycket afrobrasilianska danser, men även samba, pagode, baile funk, capoeira med mera.

Ett minne för livet ❤

Mer info hittar du på vår facebooksida där eventet ligger uppe!

Vamos pra Bahía!

Nytt schema för vårterminen 2018 ute nu!

Klicka in dig på fliken schema för att bekanta dig med schemat för våren 2018. Under fliken Dans läser du om alla de olika dansstilar vi erbjuder! Dessutom kan du läsa om vårt graderingsprogram inom Samba no pé och Brasil mix under fliken Om.

Seja bem vindos e até em 2018!

Resa till Brasilien! 

Häng med Estilo Faixa på en två veckor lång dans-workshop i Salvador i Bahia i Brasilien, den 8-19 januari 2018. Under workshopen utforskar vi, tillsammans med lokala danslärare, brasilianska danser som afrobrasiliansk dans, samba no pé och samba de roda. Anmälan sker via vår mejl info@estilofaixa.com.

Vamos a Bahia!

SES 2017! 

Svenskt Encontro de Samba i Uppsala! Sveriges alla sambadansare och musiker ses en helg och dansar och spelar musik tillsammans! I år går eventet av stapeln den 10-12 november och Estilo Faixa kommer självklart vara på plats!